Dánsky model trhu práce. 2 - Stanek, Vojtech
Tri základné princípy dánskeho modelu trhu práce. 1. Tripartitná kooperácia, 2. silná organizovanosť na strane zamestnancov a zamestnávateľov, 3. kolektívne dohody - najdôležitejší zdroj práva v pracovnoprávnych záležitostiach. Trh práce, inštitúcie (charakteristika, činnosť).