Novela zákonov v oblasti zamestnanosti - Husáriková, Vlasta
September 1995 - Národná rada SR schválila vládny návrh zákona č. 197/1995, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v oblasti zamestnanosti. Komentár k zákonu.