Územné a správne členenie. 2 - Hutta, V.
Pripravovaná reforma územno-správneho členenia Slovenskej republiky. Modelovanie nového územného celku. Rôzne hľadiská modelovania územných celkov - z hľadiska vymedzenia územia, veľkosti, kompetencií, vymedzenie výkonných orgánov, z hľadiska príjmov a majetku.