Prognózy příjmů a výdajů státního rozpočtu - Kochaníček, J.
Nutnosť zostavovania prognóz pre príjmy a výdavky štátneho rozpočtu. Zostavujú sa ako strednodobé (3 roky), ročné, štvrťročné, mesačné a denné. Definícia základných pojmov.