Rozpočtové hospodárenie samospráv v roku 1994 - Slezáková, A.
Systém finančného a rozpočtového hospodárenia obcí a ich vzťahov k štátnemu rozpočtu v roku 1994. Rozpočtová politika v oblasti miestnych rozpočtov. Príjmy a výdavky v rozpočtovom hospodárení obcí.