Veřejné finance v teorii a praxi. 15 - Musgrave, R.A
Pokračovanie kapitoly 27 - Zásady viacjednotkových financií. Kapitola28 - Zásady financií pri federatívnom usporiadaní. Kapitola 29 - Štruktúra fiškálneho federalizmu USA. Časť 7 - Fiškálna politika a stabilizácia. Kapitola 30 - Zásady stabilizačnej politiky. Kapitola 31 - Viac o fiškálnej politike.