Rakúsky daňový systém z pohľadu reformy z roku 1994 - Puterová, A.
Reforma v daňovom systéme Rakúska. Novely v daňových zákonoch: daň z príjmov, daň zo mzdy, daň z výnosu kapitálu, živnostenská daň, daň z majetku, komunálna daň, daň z korporácií, daň z obratu. Ciele daňovej reformy. Harmonizácia daňových sústav pred vstupom do Európskej únie.