Co se zděděným státním dluhem ? - Kinkor, Jiří
Štátny dlh a stratégia jeho riadenia. Základné teoretické prístupy. Verejné a súkromné investície. Voľba dlhovej politiky. Metodológia dlhového účtovníctva.