Evropská investiční banka - finanční instituce Evropské unie - Němcová, H.
Vznik, organizačná štruktúra a činnosť Európskej investičnej banky (EIB). Aktivity v r. 1994. Prehľad pôžičiek poskytnutých EIB krajinám strednej a východnej Európy. Spolupráca EIB s ČNB.