Čo vyžaduje súčasnosť Predstavujeme Divíziu stratégie a riadenia Slovenskej sporiteľne, a.s. - Mach, J.
Náplň činnosti divízie stratégie a riadenia Slovenskej sporiteľne, a.s.(SLSP). Hlavné skupiny činnosti: personálna, organizačno-právna, skupina stratégie a marketingu. Vzdelávanie pracovníkov. Maticová organizačná štruktúra SLSP.