Električka na pamätnej minci 100. výročie začatia prevádzky prvej električky na Slovensku - Flaché, Dagmar
Posledná pamätná minca z emisného plánu NBS na r. 1995 - venovaná 100. výročiu začatia prevádzky 1. električky na Slovensku v Bratislave. Prvá minca tematického okruhu Rozvoj vedy a techniky.