Změny v reálné peněžní zásobě a jejich dopad na obchodní bilanci a devizový kurz - na příkladu Československa v l. 1990-92 - Mandel, Martin
Monetárny prístup k obchodnej bilancii a devízovému kurzu. Ekonometrický odhad modelu na príklade Československa v r. 1990-1992.