Ekonomický výhľad krajín OECD a SR do roku 1996 - Mašlejová, M.
Vláda SR v decembri 1994 odovzdala OECD memorandum, čím sa začala procedúra vstupu SR do tejto organizácie. Ekonomický výhľad krajín OECD do r. 1996.Makroekonomická politika pre krajiny OECD. Výhľad pre krajiny strednej a východnej Európy. Vybrané makroekonomické ukazovatele krajín OECD. Vývoj hospodárstva SR v r. 1994 a prognóza do r. 1996.