Náznaky zlepšení v Rumunsku
Hodnotenie hospodárskej situácie v Rumunsku. Hospodársky vývoj za roky 1991-1992. Presadzovanie ekonomickej reformy, aktívny prístup vlády. Vývoj poľnohospodárskej produkcie. Vývoj priemyselnej produkcie. Odhad rastu HDP. Menová politika Rumunska. Vzostup exportu, pokles importu. Poskytnutie preklenovacieho prechodného úveru Medzinárodným menovým fondom.