Pokles aj v roku 1995 - obrat v roku 1998? - Laščiak, Adam
Prognóza vývoja makroukazovateľov hospodárstva SR v r. 1994-1998. Cenová a mzdová hladina. Spotreba a príjmy obyvateľstva. Odpisy a zisky v podnikoch. Zahranično-obchodná bilancia. Pokles efektu lacnej pracovnej sily. Liberalizácia reštrikčných dovozných opatrení a ciel. Skrytá ekonomika.