Těžko překonávaná krize Mexiko - Strašák, T.
Vývoj v Mexiku po finančnej kríze na prelome r. 1994-1995. Nečakaná devalvácia. Kurzová politika. Cenový vývoj a obchodná bilancia. Inflácia. Nezamestnanosť. Krátenie štátnych výdavkov.