Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky. 2
Jednotlivé kapitoly programového vyhlásenia vlády Slovenskej republiky: 2.6 Výstavba a verejné práce. 2.7 Pôdohospodárstvo. 2.8 Regionálny rozvoj. 2.9. Štatistika. 2.10. Životné prostredie. 3. Sociálne vzťahy. 3.1 Zdravotnícka starostlivosť. 4. Morálna obroda spoločnosti. 4.1 Kultúra. 4.2. Národnostná politika a vzťahy k cirkvám. 4.3. Školstvo, vzdelávanie, veda, šport, mládež. 5. Rozvoj demokracie, politického systému a práva. Dokončenie z č.3/1995 časopisu.