Ekonomická reforma v Rusku - dosavadní průběh a výsledky - Fingerland, Jaroslav
Ekonomická reforma v Rusku sa začala realizovať 1.1.1992. Tri hlavné smery transformácie: 1. liberalizácia ekonomiky, 2. inštitucionálne zmeny - privatizácia, 3. makroekonomická stabilizácia. Hospodárske výsledky a štrukturálna politika.