Pozitíva a negatíva kupónky Odpolitizovanie s peňažným obsahom a či odmena verným? - Bonko, A.
Spolitizovanie kupónovej privatizácie. Nenaplnené ciele. Kupónová privatizácia ako nástroj transformácie trhového hospodárstva alebo rýchleho zbohatnutia. Investičné privatizačné fondy. Nedostatok informácií. DIK-ovia bez vplyvu a zodpovednosti za majetok.