Problematické postuláty privatizácie - Němec, J.
Programovaný objem štátneho majetku sa na domácom trhu nedá predať. Voľný peňažný kapitál. Predaj štátnych podnikov súkromným osobám nie je privatizáciou štátneho majetku. Štandardné metódy privatizácie sú neefektívne. Ceny a platobné podmienky. Takzvaní zodpovední vlastníci podnikov. Problémy kupónovej privatizácie.