Vláda rušila projekty, sčasti zrušené - a pritom jej to zákon neumožňoval - Hajko, J.
Vláda SR na zasadaní vo februári 1995 prehodnotila privatizačné rozhodnutia na priamy predaj štátneho majetku prijaté v minulom roku. Potvrdenie pôvodných projektov, revízia zvyšných projektov a zrušenie už zrušených projektov.