K problémům subvencování zemědělství na základě zkušeností let 1990-1992 - Šilar, J.
Príprava podmienok pre fungovanie subvenčnej politiky v československom poľnohospodárstve. Zdôvodnenie nutnosti subvencovania. Subvencovanie poľnohospodárstva ČR a SR v r. 1991 a 1992. Subvencie na reguláciu trhu s poľnohospodárskymi výrobkami v r. 1991 a 1992. Skúsenosti s používaním subvencií.