Dokáže to slovenský priemysel? - Bednárik, J.
Rastové faktory slovenskej ekonomiky. Základom národného hospodárstva SR je priemysel. Štatistické údaje o vývoji priemyslu. Nedostatočný export. Celková ekonomická situácia v podnikoch. Kritériá prosperity. Nízka úroveň dopytu po výrobkoch. Nevyhnutné zvýšenie finalizácie produkcie. Zastaranosť technológie a strojov. Nízke využitie výrobných kapacít. Bariéry rastu výroby.