Aktivity pro rozvoj venkova Slovensko - Zábojníková, M.
Nezamestnanosť na vidieku. Agentúra pre rozvoj vidieka (ARVI) - pomoc pri rozvoji a oživení vidieka - ciele a priority agentúry. Spolupráca so zahraničím. Rozvoj vidieckej turistiky a agroturistiky na Slovensku.