Charakteristika zahraničného cestovného ruchu Poľska a miesto Slovenska v ňom - Birek, U.
Charakteristické znaky cestovného ruchu v Poľsku, možné trendy a zhodnotenie slovenského podielu na jeho zahraničnom cestovnom ruchu. Infraštruktúra cestovného ruchu v Poľsku a jej priestorové rozmiestenie. Význam susedných krajín pre poľský zahraničný cestovný ruch. Ťažisko príjmov zo zahraničného cestovného ruchu.