Konkurencieschopnosť cestovných cieľov a jej udržanie - Olejárová, M.
Konkurencieschopnosť cestovných cieľov. Cestovný ruch na vzdialené versus blízke ciele. Podiel jednotlivých oblastí na medzinárodnom cestovnom ruchu.Stratégie na udržanie konkurencieschopnosti cestovných cieľov.