Využitie rakúskych skúseností pri tvorbe konceptu cestovného ruchu pre Banskú Bystricu - Zimmermann, Friedrich M.
Tradičné susedské vzťahy s Rakúskom. Objem cestovného ruchu Rakúska. Infraštruktúra cestovného ruchu. Vybrané regionálne a ekonomické problémy. Vývoj počtu pracovníkov v CR. Východiská k návrhu konceptu cestovného ruchu pre Banskú Bystricu.