Zdroje úspechu manažéra cestovného ruchu - Jablonská, K.
Rozvoj cestovného ruchu v podmienkach trhového hospodárstva si vyžaduje erudovaných manažérov, ktorí majú nielen vedomosti a schopnosti, ale aj špecifické osobnostné vlastnosti. Znaky úspechu vrcholového manažéra. Vzdelávanie manažérov cestovného ruchu.