Súmrak zatiaľ nehrozí - Surka, A.
Rozhovor s A. Surkom, generálnym riaditeľom akciovej spoločnosti Brněnské veletrhy a výstavy. Členstvo v medzinárodných organizáciách. Dcérska spoločnosť na Slovensku. Kontakty so zahraničím. Rastie počet i kvalita podujatí. Nevýstavné aktivity. Štruktúra akcionárov.