Green paper neboli Zelená kniha Cesta k Evropskému měnovému systému - Zahradník, Petr
Zamyslenie nad obsahom dokumentu EÚ Zelená kniha. Charakteristika a zameranie Zelenej knihy. Problematika Európskej menovej únie (EMÚ). Časový plán na ceste k EMÚ (trojfázový plán). Prínosy predpokladaného zavedenia jednotnej meny. Legislatíva a technické záležitosti spojené so zavedením jednotnej meny. Skúsenosti Rakúska s EÚ - január 1995 - vstup Rakúska do EÚ.