Príprava na kapitalizmus 21. storočia - Klinec, I.
Globálna ekonomika podľa knihy R. B. Reicha Dielo národov. Idea národnej americkej ekonómie stráca zmysel. USA prehrávajú v globálnom konkurenčnom boji. Základom blahobytu občanov bude ich kvalifikácia, a nie úspech národného hospodárstva. Prechod od veľkovýroby k vysokej hodnote tovarov. Rozdiel medzi tovarom a službami zaniká.