Programy pro přidružené země Evropská unie a my - Zukal, Jiří
Zapájanie pridružených krajín strednej a východnej Európy do komunitárnych programov EÚ. Charakteristika jednotlivých programov - PHARE, Leonardo, Socrates, program Mládež pre Európu.