Bilance programu PHARE za léta 1990-1994
Program PHARE, ktorý uskutočňuje Európska únia od r. 1989 pokrýva dvanásť východoeurópskych krajín. Bilancia programu PHARE. Celkové dotácie, ktoré uvoľnila EÚ od r.1990-1994. Podiel dotácií na jednotlivé krajiny. Zameranie finančnej pomoci programu PHARE v jednotlivých krajinách SVE.