Legislatívno-metodické a technické pokyny na tvorbu všeobecne záväzných právnych predpisov Slovenskej republiky
Kompetencie obcí pri vydávaní vyhlášok a všeobecne záväzných nariadení. Legislatívno-metodické a technické pokyny, ktoré môžu slúžiť obciam ako odporúčanie pri tvorbe všeobecne záväzných nariadení.