Štátna pomoc v právnych podmienkach Európskej únie. 1 - Ďurišová, V.
Štátna pomoc v chápaní právneho poriadku Európskej únie, ktorý sa od 1.2.1995 postupne začal uplatňovať na Slovensku v súlade s asociačnou dohodou medzi EÚ a SR. Horizontálny a sektorový rámec pomoci. Horizontálna pomoc: pomoc pri výskume a vývoji, malým a stredným podnikom, pomoc pri ochrane životného prostredia, pomoc v zamestnanosti.