Dohoda o vykonaní práce a zmluva o dielo podľa Občianskeho a Obchodného zákonníka SR - Barancová, Helena
Spoločná všeobecne právna charakteristika zmluvy o dielo podľa Občianskeho a Obchodného zákonníka a dohoda o vykonaní práce podľa Zákonníka práce. Pracovnoprávne, obchodnoprávne a občianskoprávne vzťahy, ktoré obsahujú obe zmluvy.