Možnosť aj pre podnikateľov. 2 Formy a náležitosti združenia osôb na dosiahnutie spoločného účelu - Svoboda, J.
Dôvody a postup pri vylúčení účastníka zo združenia osôb. Nároky právnych nástupcov po smrti alebo zániku účastníka. Zánik združenia rozpustením. Majetkové vyrovnanie po zániku.