Poistenie a poisťovníctvo - Báhidský, Ján
Recenzia s ukážkou publikácie autorky V. Čejkovej Poistenie a poisťovníctvo, ktorá vyšla vo vydavateľstve Elita. Popis štyroch kapitol s názvami: Poistenie a poisťovníctvo, Klasifikácia poistení, Zaistenie, Poistná terminológia. Publikácia obsahuje prílohu - Zoznam poisťovateľov pôsobiacich v Slovenskej republike.