Spolupráce mezi úvěrovými pojistiteli. 2 - Škorpil, M.
Techniky spolupráce medzi úverovými poistiteľmi. Aplikácia spojenej (združenej) garancie na konzorciálne operácie. Automatické zahrnutie krytia zahraničného podielu na dodávke do garancie udelenej hlavnému konherentovi. Dispozície aplikovateľné v rámci Európskych spoločenstiev. Dispozície aplikovateľné na subdodávky pochádzajúce zo zemí mimo Európskeho spoločenstva.