Trh v oblasti velkých průmyslových rizik - Ježdík, J.
Charakteristika poisťovacieho trhu v ČR a jedného z najdynamickejšie sa rozvíjajúceho segmentu - trhu v oblasti priemyslových a podnikateľských rizík. Ekonomické podmienky v spoločnosti. Pôsobenie konkurencie na rozvoj českého poisťovacieho trhu a jeho rizikovosť. Všeobecné právne podmienky pre podnikanie v poistení. Tendencie vývoja na trhu priemyslových rizík. Medzinárodné väzby. Sprostredkovatelia na poisťovacom trhu.