Účtovníctvo bánk a poisťovní - Uhrinová, I.
Recenzia publikácie A. Majtánovej Účtovníctvo bánk a poisťovní, ktorá vyšla vo vydavateľstve Elita 1994, 180 s. Kniha podáva nielen teoretický ale i praktický pohľad na účtovníctvo v bankách a poisťovniach. Popis jednotlivých častí publikácie.