Komentár k zákonu NR SR č.135/1995 Z.z. o zvýšení dôchodkov roku 1995 - Buchelová, Jana
Komentár k zákonu NR SR č.135/1995 Z.z. o zvýšení dôchodkov roku 1995, o úprave dôchodkov priznaných roku 1996 a o zmene niektorých predpisov v oblasti sociálneho zabezpečenia a k zákonu č.137/1995 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov.