Nejasné miesta legislatívy V čom je vymeriavací základ zdravotného poistenia problematický? - Brada, P.
Zákon č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, o financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových, podnikových a občianskych zdravotných poisťovní. Vymeriavacím základom na určenie poistného je úhrn príjmov za vykonanú prácu. Použitie minimálnej mzdy a neplateného voľna na výpočet poistného. Problémy zákona.