Po IV. svetovej konferencii žien
Účasť slovenskej delegácie na IV. Svetovej konferencii žien v Pekingu. Výťah zo správy o postavení žien na Slovensku. Akčná platforma - dokument prijatý na záver konferencie - plán na povznesenie postavenia žien v krajinách na celom svete.