Ochrana ovzdušia - Rajniak, I.
Zameranie Slovenskej inšpekcie životného prostredia - útvar Inšpekcie ochrany ovzdušia. Spolupráca útvaru Inšpekcie ochrany ovzdušia s úradmi životného prostredia. Plnenie úloh v zmysle právnych predpisov a zákonov o ochrane ovzdušia. Výsledky kontrolnej činnosti Inšpekcie a návrhy opatrení na nápravu.