Ochrana prírody a krajiny. 2 - Klinda, Jozef
Právna úprava kompetencií na vyhlasovanie jednotlivých kategórií chránených území na Slovensku. Kompetencie okresných úradov životného prostredia, Ministerstva životného prostredia, vlády SR v súvislosti s prijatím zákona NR SR č.287/1994 Z.z. o ochrane prírody.