Hotelové štandardy - základ prosperity - Holjevac, I.A
Definícia štandardu z pohľadu hosťa v hoteli je to, čo hosť hľadá a požaduje. Kvalita je stupeň v rade najvyšších štandardov. Možnosti uplatnenia štandardov a druhy hotelových štandardov. Štandardy a efektívnosť hotela. Štandardy a kvalita hotelových služieb. Štandardy a racionalizácia hotelových činností. Štandardy manažmentu.