Formování kompromisního řešení v rozhodovacím procesu manažera - Palkovič, J.
Kompromis, ako metóda riešenia problémovej situácie. Konštruktívny vplyv tolerancie. Prvky konštrukcie a formovania kompromisu. Hodnotová identifikácia podstaty kompromisu. Maximalizácia vzájomných výhod, ako perspektíva kompromisu.