Legislatíva účtovníctva v Európskej únii. 8 - Farkaš, Richard
Stanovenie percentuálneho podielu pre účastiny. Oceňovanie účastín metódou účtovnej hodnoty a metódou uvedenia do ekvivalencie. Prípustnosť oceňovania účastín vo vybraných krajinách Európskej únie.