Čo má obsahovať výročná správa firmy - Janok, Michal
Zverejnenie a overenie účtových závierok akciových spoločností. Obsah výročnej správy a vyhodnotenie jej údajov. Rozdiely medzi rozborom hospodárenia a výročnou správou.